zondag 25 februari 2018

"Magische draken"pyjama volgens bekend recept

  
Het winnende team in de categorie meisjesslaapgerief is hier sinds vorig jaar veranderd:
Weg met het slaapkleedje! Hello, pyjama!

Ik maakte toen de muizenpyjama: een combinatie van Wolf (Zonen 09) en Nore (Compagnie M). De hoog-laagzoom van de Nore geeft een echte meisjestoets aan de pyjama.

Ik vond eigenlijk dat de broek van de pyjama veel te ruim zat en wou de maat wat aanpassen, maar daar was de kleine dame het niet mee eens.

"Dat zit zo lekker gemakkelijk!" Klant is koning, dus maakte ik weer een te grote pyjama. Ze zal hem zeker nog een tijdje kunnen dragen!

De stof heb ik te danken aan het compleet random deelnemen aan giveaways. Als ik een blog passeer met een Rafflecopter, doe ik steevast mee. 
Je kan gaan nadenken over wat er met je gegevens gebeurt, maar als je het eens gebruikt hebt ... Een extra deelname geeft niet nog meer gegevens aan Rafflecopter. Ik heb ondertussen al een paar keer iets gewonnen, dus ik vind het de moeite ;-)Op het einde van vorig jaar vond ik een e-mail van Hawthorne Threads in mijn inbox. Ik had een bon van $25 gewonnen in de ChrisW Designs Global Blog Tour. 
Als je naar de verzendingskosten naar Europa kijkt, zie je dat er heel weinig van die prijs zou overblijven. Maar nu ken ik toevallig iemand die af en toe de plas oversteekt en dan wel een extraatje in de valies wil meebrengen. Ik wachtte geduldig tot Black Friday en dan kon ik met mijn bon en verzending binnen de States een flink stuk Michael Miller tricot inslaan. Genoeg magische babydraken (Sarah Jane) voor een pyjama. In de voorraad zat nog een stukje boordstof in de juiste kleur oker, dus dat moest ik ook niet gaan kopen. *me happy*

De zelfkanten van Michael Miller zien er altijd mooi uit, dus ik probeerde nog eens om een neklintje te maken. Het is al beter gelukt dan de eerste keer. Nog een beetje oefenen en dan ziet het er helemaal professioneel uit. Het is in elk geval al een heel ander zicht dan een valse overlocknaad!Wil je op de hoogte blijven van mijn projectjes en wedstrijden die ik tegenkom op het net?
Volg dan de blog of mijn facebookpagina.


2 opmerkingen:

  1. een leuke pyjama en ja da's wel fijn als je zo toch goedkoop aan de stof bent geraakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk toch als het lekker zit EN ze lang plezier kunnen hebben van een zelfgemaakte pyjama.

    BeantwoordenVerwijderen