vrijdag 30 maart 2018

Goede voornemens 2018 part 1

Daar staan ze te blinken: mijn 10 doelen voor 2018:


Na 3 maanden is het tijd voor een eerste stand van zaken.

Deze is helemaal klaar: volg een workshop.

Ik nam deel aan een Zo(o)ndag in januari. Het was super! Gezellig, leerrijk, ontspannend ... zalig. Ik schreef me ondertussen al met een vriendin in voor en maakdag in mei om de Zonen09-sfeer nog eens te kunnen proeven.

Die Zo(o)ndag was niet alleen goed voor het workshopdoel:
Ik naaide er mijn eerste Rocco, dus dat is ook een vinkje bij het eerste keer gebruiken van een nieuw patroon. De teller staat daar ondertussen op 2/6. Ik maakte ook een nieuw patroon van Bella Sunshine Designs voor de eerste keer in en patroontest.

Ik heb al flink wat stof gekocht de laatste tijd. Ik sloeg wat Zonen09 stoffen in. De mooie kortingen op Off Beetle en de jacquards, trokken me over de streep. Ik kocht ook nieuwe stof voor de patroontest. Alles samen is dat goed voor 7,5m stof. 

In januari verwerkte een deel van mijn See You At Six stoffen: een Nivalis voor mijn dochter en een Rocco voor mijn zoon. We moeten een beetje plaats maken voor de lancering van de nieuwe reeks nietwaar ;-)
Er werden ook enkele T-shirts geproduceerd met lappen die al een tijdje in de kast lagen. In februari en maart was ik minder productief. De draakjes die ik vorig jaar won, werden omgetoverd in een pyjama. De stoffen voor de patroontest werden grotendeels gebruikt in maart. 

Alles samen gebruikte ik toch al een mooie 11 m.  De balans ziet er tot nu toe dus goed uit: 3,5m meer verwerkt dan ik kocht.

Hopelijk kan ik op dit elan verdergaan wat de stofvoorraad betreft en komt er bij mijn andere doelen ook wat schot in de zaak.

3 opmerkingen:

 1. Ik controleerde het lijstje nog niet, maar zo uit het hoofd vinkte ik er al twee af (ik had niet zoveel doelen, dus daar ben ik erg blij mee!). Er zijn al zoveel 'moetens' dat ik die voornemens eerder bekijk als een "heb hier extra aandacht voor" maar euh, ik vind dat jij alvast goed bezig bent!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi, als ik die stoffen niet om de 3 maand nakijk ... "vergeet" ik dat heeeeeeel gemakkelijk ;-)

   Verwijderen
  2. #schaterlach. Er is een reden waarom ik dat regeltje er ieder bericht bij zet ;)

   Verwijderen