donderdag 10 augustus 2017

Wat kan SewingPortfolios.com doen voor jou?SewingPortfolios.com is een GRATIS website.
Als lid kan je een portfolio maken van jouw creaties.
Je zet jouw naaisels in albums en je kan ze doorbladeren zoveel je wil.

Business Members kunnen jou vinden en samenwerkingen aanbieden. Je krijgt op die manier de kans om patronen te testen, stof te promoten, voor een blog of magazine te schrijven enz...
Als je liever niet wil dat ze jou kunnen vinden, kan je instellen om het portfolio privé te houden en dan ben jij de enige die het ziet. Je vindt meer informatie over het opstarten van een gratis account in het tabblad bovenaan de blog.Als je lid wordt, krijg je ook toegang tot de exclusieve ledengroep op Facebook. Daar kan je sfeer wat opsnuiven (ook met een privé-account). Als je leuk vindt wat je daar ziet, kan jouw portfolio alsnog  zichtbaar maken voor de Business Members.


Een overzichtje van de kansen die je krijgt op de facebookgroep:


- open oproepen voor testers waarop je kan intekenen.

- leden delen er wedstrijden en interessante pagina's

- voorproefjes van de nieuwe collecties van Michael Miller in "Fabric Fri-Yaaay"-events. Naast de giveaways op de facbookpagina van Michael Miller zelf, zijn er aansluitende kansen om stof te bekomen op SewingPortfolios facebookgroep.

- nog veel meer ... kom gewoon eens kijken ;-)En wat heeft dat te maken met die foto van stof bovenaan???

Na één van de vorige Fabric Fri-Yaaay's was er een oproep om opgenomen te worden in een Team om Michael Miller stof te promoten. Ik dacht niet dat ik als klein Belgje zou gekozen worden, maar ik had ook niks te verliezen, dus stelde ik me kandidaat. Ik werd toch gekozen op basis van mijn portfolio! Ik sprong een gat in de lucht toen ik de e-mail kreeg!Wat betekent "Team Member"?

Ik mag mezelf een SewingPortfolios Ambassadeur noemen en mensen vertellen over die geweldige website.

Ik kreeg 3 stalen uit een nieuwe Michael Miller collectie om mee te werken. Geen extra voorwaarden: volledige creatieve vrijheid.
Ik kreeg stalen uit de Cat's Cradle collectie: "Starbrite" in 2 tinten blauw en een donkerblauwe "Love Lines".


Mijn dochter eiste onmiddelijk de 2 lappen "Starbrite" op. Rokje? Jurkje? *puppy oogjes*
Het lapje "Love Lines" had te veel blauw en te weinig bling voor haar smaak. Daarmee mocht ik mijn zin doen. Wil je zien wat ik maakte? Hou dan zeker de blog van SewingPortfolios.com in het oog.
De komende weken worden verschillende stoffenbundels in een giveaway gegooid.

Zie jij dit soort kansen ook zitten?
Neem een kijkje op SewingPortfolios.com en word ook lid.

Wil je op de hoogte wil blijven van mijn projectjes en blogposts, dan kan je mij volgen via instagram of bloglovin. Gebruik je die apps niet? Mijn facebookpagina is altijd bereid om jullie op de hoogte te houden.


1 opmerking:

  1. Ik ben daar ook lid van maar heb er nog steeds niet zoveel meegedaan. Wel leuk dat je de kans hebt om stof van hun te testen. Ik heb ook nog een lap Michael Miller stof liggen en het is prachtige stof.

    BeantwoordenVerwijderen