zaterdag 2 september 2017

Cat's Cradle winnaar en meer giveaways


Dames en heren: we hebben een winnaar!
Kijk op de  Sewing Portfolios facebookpagina om te zien wie de 13 yards Cat's Cradle gewonnen heeft.

Heb je niet gewonnen?
Er hangen meer kansen om Michael Miller stof te winnen rond op het net:

Aan deze 3 kan je nu nog deelnemen:


  • Gisteren was het Fabric Fri-yaaay op de Michael Miller pagina, dus heb je weer kansen om een hele collectie te winnen. Words of Wisdom door Tamara Kate, Flight School and Twinkle Fairies worden in deze aflevering voorgesteld. Je hebt nog een paar uur om de  Fabric Fri-yaaay video te bekijken en te delen met je vrienden.
  • De laatste in de reeks van 3 giveaways uit de Sewing Portfolios Ambassador reeks loopt nog tot 10 september. Lil'Zaparoos ging aan de slag met Rainbow kids. Je vindt de info die je nodig hebt om deel te nemen in deze blogpost.

  • En als je net niet kon meedoen aan de Cat's Cradle give-away bij SewingPortfolios, neem dan een kijkje bij Hawthorne Threads. Raad eens welke collectie ze in hun wekelijkse give-away staken? Ja, je leest dat goed! Die lieve mensen geven elke week een collectie weg.

Er zijn nog niet veel Belgische winkels die deze collectie aanbieden, maar daar komt waarschijnlijk rond de feestdagen wel verandering in. Als je ze ergens tegenkomt, laat het mij weten.
Volgens de distributeur hebben deze Franstalige shops ze alvast besteld:

Ik ben bezig met het blogberichtje over de chique rimpelrokjes.
Ik ben mijn belofte niet vergeten, er is alleen wat vertraging door de start van het schooljaar ;-)


Veel geluk in the giveaways!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten